júl.
02.

Aranylánc -Volt

Az idei VOLT aranyláncos hip-hop szekciója a Bëlga tömeges jegyellenőrzésével indult, majd a Soproni Nagyszínpadon a Delinquent Habits vette át az irányítást, tequilaáradatával magához láncolva a nagyszínpad közönségét. A latino lazítás az Anselmo Crew hangolásközi rocksziesztájával egészült ki melyre a Che Sudaka ébresztője ütött rá naplemente utáni Samsung Mobil Arénás fiesztájával.

A Delinquent Habits már jóval a Bëlga színpadfoglalása előtt kezdte meg a gangelést a Soproni Nagyszínpaddal határos Szőke Ciklon Sörarénában. A Cypress Hill hip-hop ördögszekerében gördülő Los Angeles-i chicanók sültkrumplival és jaffával hangoltak a Bëlga mulatságára. Titusz, Mégötlövés és Bauxit babakék outfitben támadta meg a 17. VOLTot a Zigilemez frissensült nyelvi játékaival, előredőlős hip-hop reflexeket kiváltva a Nagyszínpad előtt összegyűlt többezres tömegből, amely jól felkészülve a Bëlga védjegy által garantált hangulatra egyszerre pörgött rá a Zsolti a béka, a Szerelmes vagyok és a Királyok a házban által gerjesztett ingerekre. A Bëlgára lazító Delinquent Habits A gyaloglás vége után állt fel az asztal mellől, hogy a Soproni Nagyszínpadon nyissa meg saját hip-hop kocsmáját, ahol a zenekar által személyesen kínált tequila adagokra és a legjobb Delinquent számokra szédülhettek meg a VOLTosok. A folytatásban a nézőtérről kiválasztott rajongók ihattak egyet a színpadon a Los Angeles-i rapperekkel, akik még egy jó óráig nyomták a tempót a mindenki által ismert Tres Delinquentes lowrider himnusz után is.

Akik a Bëlga és a Delinquent Habits közti rövid hangolás alatt sem akartak kizökkeni a mediterrán ritmusból azok gyorsan még átnézhettek az Anselmo Crew koncertjére. A hip-hoptól távoli közegben egy igazi pörgős ska bulira szedhette szét a parkettát a Samsung Mobil Aréna közönsége. Az Anselmo Crew rajongói által megedzett helyszínen két órával később már Barcelona leghangosabb ska brigádja, a Che Sudaka tépte a húrokat. A Che Sudaka egy fergeteges utcazenei fesztivállal mozgatta meg a VOLT fesztivál első napján mediterrán hangulatra rákapó fesztiválozókat, akik önfeledten habzsolhatták a Trippi Town, az Alerta Bihotoza!, a Mirando El Mundo Al Reves illékony életenergiáit az öttagú spanyol zenekar féktelen ska partyján.

(volt.hu)

Címkék: volt

A bejegyzés trackback címe:

https://fesztparty.blog.hu/api/trackback/id/tr271222773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása