jún.
22.

A Campus Fesztivál

Hazánk második legnagyobb városában, Debrecenben évről-évre növekvő érdeklődés mutatkozik a minőségi, színes és sokrétű programok iránt. Közülük is a keleti régió egyik legnagyobb rendezvénye a nyári Campus Fesztivál, amelyre az elmúlt évben – a zord időjárás ellenére is – immár 27 ezren látogattak el.

A rendezvény az évek során valamennyi szegmensében, programjait és látogatóit tekintve is folyamatosan bővült, névváltozáson esett keresztül. 2002-2006. között Vekeri-tó Fesztiválként indult, majd 2007-ben – elnyerve a rendezés jogát – az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóját (EFOTT) szervezték a Debrecentől néhány km-re található, gyönyörű természeti adottságokkal rendelkező helyszínen. 2008-tól a rendezvény új elnevezése: Campus Fesztivál, melyet 2009-től – a város és az egyetem támogatásával - a debreceni Nagyerdőn szervezünk meg.

A Campus Fesztivál alapvetően a közép-és felsőfokú oktatásban résztvevő fiataloknak szól, de a széles programstruktúra kialakításával az idősebb generáció érdeklődését is igyekszünk felkelteni. A fesztivál a ZENE, MOZI, HUMOR, SPORT és MŰVÉSZET jegyében zajlik, nem lesz másként idén sem: 2009. július 22-26. között várunk mindenkit a debreceni Campus Fesztiválra!!

(forrás: campus)

Címkék: campus

A bejegyzés trackback címe:

https://fesztparty.blog.hu/api/trackback/id/tr161201723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása