aug.
11.

Boldog születésnapot, Tankcsapda!

Öt évestől a hatvan fölöttiig minden korosztály képviseltette magát a Sziget mínusz egyedik napján a Tankcsapda 20. szülinapi buliján. A Szigeten ezen a napon 50 ezren voltak.

A Sziget mínusz egyedik napjának estjére mintegy 50 ezren voltak már bent a fesztivál területén, közülük kb. 35 ezren ünnepeltek együtt a 20 éves Tankcsapdával. A Nagyszínpad kűzdőterén a tankcsapdások apraja és nagyja énekelte együtt a dalokat Lukács Lacival és szemmel láthatóan a jelen lévő külföldiek is jól érezték magukat.

Nem beszélve a zenekarról, akik beváltva ígéretüket, rendkívül látványos show-t adtak elő az elmúlt 20 év legjobb dalaival, melyek közé azért becsúsztak új szerzemények is.

Lukács pedig annyira jól érezte magát a Szigeten, hogy miután a koncert előtti napon késő estig tartott a technikai beállás, úgy döntött, hogy nem is megy ki a fesztivál területéről. Mint mondta, ö már itt otthon érzi magát, és a zenekar öltözőjében hajtotta álomra fejét. (sziget.hu/fesztival)

Címkék: sziget

A bejegyzés trackback címe:

https://fesztparty.blog.hu/api/trackback/id/tr41303318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása