júl.
08.

Edzőteremben készül a fellépésekre Téglás Zoli

Még turnék alkalmával sem hagyja ki az edzést a kaliforniai hardcore banda, az Ignite frontembere. A magyar gyökereire rendkívül büszke Téglás Zoli egyetlen napot sem tölt el úgy, hogy ne tartsa karban magyar motívumokkal díszített, kisportolt testét. A frontember jó állóképessége ugyanis elengedhetetlen ahhoz, hogy jól bírja a hosszú fellépéseket.


Az elszánt rocksztár izmos külseje azonban ne tévesszen meg senkit: Zoli, amikor nem az együttessel próbál vagy nem a súlyzókat emelgeti, sérült pelikánokat gyógyít. De az énekes nem csak ezzel ez önkéntes munkával segít a környezetén: a többi taggal együtt több környezetvédelmi alapítvány mellett áll ki teljes vállszélességgel.


A zenekar szociális és politikai kérdéseket boncolgató szövegeit nem csak a kemény muzsikát élvező férfiak, de az ilyen a témákra érzékeny – és nem mellesleg a Zolira igen kíváncsi – hölgyek is teli torokból éneklik a bulikon.


Hamarosan testközelből is megcsodálhatjuk a kaliforniai fiúkat és velük együtt dalolhatjuk az „A csitári hegyek alatt” (angolul „A place called home" című ismerős dal) sorait, hiszen az Ignite július 18-án lép fel a Hegyalja Fesztivál DeWalt színpadán.


A fiúk készítsék elő a bakancsokat, a lányok pedig paprikás csirkével készüljenek a koncertre, Zoli ugyanis egy konyhatündér magyar menyecskére vágyik, aki bármikor megörvendezteti őt kedvenc hazai fogásaival. (hegyaljafesztival.hu)


Címkék: hegyalja

A bejegyzés trackback címe:

https://fesztparty.blog.hu/api/trackback/id/tr721234719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása