júl.
13.

11 helyszín - 300 fellépő

Nem tudsz választani a programok közül, nézzük, miért is érdemes eljönnöd és mire számíthatasz az EFOTT-on!

Az EFOTT, az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója 1976 óta nemcsak a felsőoktatásba járókat várja. A fesztivál a régió legnagyobb eseménye, amely bátran ajánlható bárkinek, 0-tól 99 éves korig. Idén, Baján, július 14-19. között a zene és a gasztro a téma, mi más is lehetne a halászlé fővárosában?!

Július 14-19. között tehát 5 fergeteges nap vár Rád, amit nem érdemes kihagyni, pláne úgy, hogy kevéssel több, mint tíz ezer forintodba kerül, de amit kapsz érte, az annál sokkal többet ér...
A Halfőző Fesztivállal együttműködve az EFOTT idén már a mínusz 4. napon, július 10-én, pénteken délben megnyitja a Petőfi-szigeten kialakított kempinget, amelyet a hetijegyesek ingyen használhatnak.11 helyszínen több mint 300 fellépő - idén is könnyű eltévedni az EFOTT forgatagában. Ha azonban figyelmesen körülnézünk az efott.hu-n a programkínálatban, egyszerűbb lesz a választás!

A sokat megélt fesztiválozók, akik már túlestek főiskolás éveiken, valószínűleg elsősorban az OMEGA kedvéért látogatnak el Bajára - ők jöhetnek egy nappal korábban, biztosan élvezik majd a nulladik napi tribute zenekarok koncertjeit. Sőt, érdemes megnézniük az Üllői Úti Fuck, a Géniusz és az Ossian fellépést is, valószínűleg Lovasiék produkcióját sem mulasztják majd el.
Ha már Lovasi neve felmerült, rögtön adódik a következő kategória - az alter zenék kedvelői első sorban tombolnak majd a Kispál és a Borz, a Quimby, a 30Y, a Kaukázus, a Heaven Street Seven vagy éppen a Magashegyi Underground koncertjein.
A rockerek paradicsoma lesz a Vodafone-Baja Színpad, de a Pepsi Nagyszínpadán is fellépnek nagy kedvenceik, csak néhány név a sorból: Tankcsapda, Kalapács, Depresszió, Deák Bill Gyula, Pokolgép... A punkok sem szűkölködnek, a legnagyobbjaik jönnek el az idei EFOTT-ra is: Alvin és a Mókusok, Prosectura, Auróra.
A reggie és a ska szerelmeseinek zenél a Ladánybene 27, a P.A.S.O., a Balkán Fanatik, a retro kedvelői a HÖOK Sátor környékén mozogjanak - itt többek között Korda György és Balázs Klári, majd Dévényi Tibi bácsival rophatják hajnalig.

Az elektronikus zene hívei a Red Bull Zenehangár és a PORT.hu kínálatából szemezgethetnek majd, többek között a Roxy Rádió kedvelt DJ-i pörgetik majd a korongokat.


A sok jó zene mellett számtalan szabadidős programmal készülünk neked: turisztikai kirándulások, civil szervezetek, Guitar Hero verseny, és persze a stand up comedy sztárjai idén sem kímélik a rekeszizmaidat!

Ne feledd: 11 helyszínen, több mint 300 hazai előadó, rengeteg program, turisztikai kirándulások és még sok móka és kacagás vár az idei EFOTT-on, július 14-19. között, Baján, a Petőfi-szigeten. A hetijegyed idén 10 napra jó, így pláne megéri váltani...

(efott.hu)

Címkék: efott

A bejegyzés trackback címe:

https://fesztparty.blog.hu/api/trackback/id/tr91243176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása