júl.
09.

Organikus thrash metál

Kizárólag ökológiai gazdálkodásból származó szárnyas húst, sajtokat, zöldséget és gyümölcsöt fogyasztanak a kaliforniai thrash metál ikon, a Machine Head tagjai. A hosszú hajú, tetovált, vad külsejű rockerekről azt gondolná az ember, hogy nyersen tépik szét a még élő marhát, amit bőségesen öblítenek le sörrel, miközben cigaretta füstölög a kezükben. Robb Flynn bandája azonban erőteljesen rácáfol erre a képre: az 1992-ben alakult csapat zenészei pontosan tudják, hogy csakis akkor állhatnak még újabb 17 évig a közönség elé, ha önpusztítónak tűnő életmódjukat "fenntarthatóvá" teszik.


Az oaklandi illetőségű metálfenegyerekek nem kis kihívásoknak tesznek eleget: év elején a Metallica-val, nyáron pedig Marilyn Mansonnal, a Megadeath-szel és a Slayerrel, legutóbb pedig a Slipknot-tal turnéztak, kell tehát a jó erőnlét!


Bár tavaly ősszel az énekes és a basszer, Adam Duce összezördülése miatt még a feloszlás lehetősége is felmerült, a banda most nagyobb erőbedobással nyomul, mint valaha. A thrash metál urai, akik legutóbb 2007-ben jelentkeztek új albummal, (a Blackening címet viselő koronggal), 15 év után most újra szabadjára engedik nálunk a hangerőt és az ütős riffeket: a Hegyalja Fesztivál egyik fő fellépőjeként július 16-án szedik szét a színpadot és csinálnak kőkemény zúzdát a tokaj-rakamazi kempingben.

 

Címkék: hegyalja

A bejegyzés trackback címe:

https://fesztparty.blog.hu/api/trackback/id/tr861237184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása