júl.
07.

Adam Freeland, a vegetáriánus breakbeat császár

Adam Freeland kizárólag fekete zokniban koncertezik, és egy fellépés alatt két bokafixet is elhasznál. Az elektronikus zene kaliforniai illetőségű uralkodója következő magyarországi koncertje előtt két pár sötét zoknit és húsmentes ételeket rendelt az öltözőjébe. A DJ-ként és producerként is tevékenykedő Freeland-nek minden energiájára szüksége van, hogy tokaj-rakamazi fellépésén a tőle megszokott minőséget szállíthassa népes rajongói táborának. A zenész halételekkel és vegetáriánus fogásokkal tartja magát formában.

Freeland precíz ember: a koncertjeire készülve semmit nem bíz a véletlenre. Nem csak a zenében, de a zoknikérdésben is biztosra megy. Július 18-án, a Hegyalja Fesztiválon minden körülmény adott lesz tehát, – a feje búbjától a lábujja hegyéig – hogy a Freeland nevű formációjával nemrégiben új lemezzel jelentkező zenész áprilisi budapesti fellépése után, ezúttal Tokajban is hatalmas bulit csapjon.

(Hegyalja Fesztivál 2009 - www.hegyaljafesztival.hu)

Címkék: hegyalja

A bejegyzés trackback címe:

https://fesztparty.blog.hu/api/trackback/id/tr611231544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása