júl.
18.

Újraindulnak a színpadok a Hegyalján

Törölték a katasztrófavédelem piros jelzését a Hegyalja Fesztivál környékén, mivel fesztivál felé haladó vihar közvetlenül Tokaj előtt irányt változtatott, és így 19:52-tól újraindulnak a programok a Hegyalja színpadjain. A Basement Jaxx koncert időpontja nem változik, viszont a N.O.H.A. ezután kezdődik majd.A fesztiválozók visszafoglalhatják a Nagyszínpad előtti területet és jobb, ha igyekeznek, mert a kiadott programtól eltérően Barabás Lőrinc veszi hamarosan birtokba a színpadot és őt követi majd a Basement Jaxx koncert. A N.O.H.A. produkciója zárja a Hegyalja Fesztivál Nagyszínpadának ma esti programját. A Hegyalja többi helyszínein a kiadott programtól nem térnek el lényegesen a műsorok jelenlegi információk szerint.

Még egy vihargóc közelít Tokajhoz, ez viszont nem fenyeget akkora széllel, hogy az fennakadást okozzon a fesztivál programjában. A jelenlegi helyzetkép szerint rövid esőzések fordulhatnak elő a Tokaj környékén 1-2 óra múlva.

Az időjárással és a programváltozásokkal kapcsolatban is folyamatosan frissítjük a híreket a www.hegyaljafesztival.hu oldalon. (hegyalja)

Címkék: hegyalja

A bejegyzés trackback címe:

https://fesztparty.blog.hu/api/trackback/id/tr451253812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása