júl.
15.

Vadiúj Faithless zenék a Hegyalján

Komoly brit electro-felhők gyülekeznek Tokaj felett és már mindenki tűkön ülve várja, hogy július 17-én kitörjön a vihar. A szigetország talán leghíresebb elektronikus zenei formációja ugyanis fergeteges DJ set-tel készül a lelkes magyar közönség elé. A tizedik, jubileumi Hegyalja Fesztivál pénteken örvendezteti meg látogatóit Sister Bliss-ék produkciójával. Hogy mennyire lelkesek a formáció itthoni rajongói, azt az is mutatja, hogy aznapra rekordszámú szállást foglaltak a környéken: mindenki ott akar lenni a bulin.


A hegyaljások exluzív anyagot kapnak: a „To all new arrivals” című 2006-os lemez után ősszel új albummal jelentkezik Maxi Jazz csapata, erről a hamarosan megjelenő korongról is hoznak majd zenét a pénteki fellépésre. A különleges felállással és különleges zenékkel kecsegtető DJ set az új anyag előfutára lesz. Az első szám az albumról, a Music matters 2009-es változata, melyet Cass Fox-szal kevert Rollo, Maxi Jazz és Sister Bliss, megtalálható a Hegyalja CD-n is, amit minden bérletvásárló megkap a bejáratnál. Így a nem mindennapi Faithless-élményből haza is vihetnek majd Tokajból a fesztiválozók, akiknek már csak hármat kell aludniuk, hogy tombolhassanak a brit géniuszok partyján.


God is a DJ. És pénteken egy időre köztünk lesz.

Címkék: hegyalja

A bejegyzés trackback címe:

https://fesztparty.blog.hu/api/trackback/id/tr421248262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása