jún.
22.

Hegyalja fesztivál

Tizedszerre költözik a nyár Hegyaljára

Bizonyítottunk: tíz éve még csak egy ötlet volt, hogy legyen minden nyáron Hegyalja Fesztivál, ma neki se indulunk a nyárnak Hegy' nélkül. Ebben az évben Veletek együtt ünneplünk: olyan előadókkal lepünk meg Titeket, mint a Grammy-díjas Machine Head, a magas fordulatszámon pörgő, londoni Basement Jaxx, a dnb műfajában az egyik alap, Roni Size, a legendás Testament, a Kataklysm vagy a magyar énekessel felszerelkezett kaliforniai banda, az Ignite, de lesz a műfajteremtő Transglobal Underground és a N.O.H.A. ismét. Velünk ünnepel majd a hazai muzsikosok legjava is Lovasitól a Quimby-n, Vad Fruttikon, Ossianon, Depresszión, át egészen a 10 éves Subscribe-ig, vagy a szintén születésnapot ünneplő, húsz éves Tankcsapdáig. Több mint 210 koncert négy napon át: olyan ünnep ez, amit nem lehet kihagyni.

Azok az együttesek, akik regisztráltak már a www.bandland.hu oldalon és elég szavazatot zsebelnek be, saját koncerttel lephetik meg rajongóikat a Hegyalján.

(forrás: hegyalja)

Címkék: hegyalja

A bejegyzés trackback címe:

https://fesztparty.blog.hu/api/trackback/id/tr541201716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása