júl.
03.

Ajánló: Harcsa Veronika

Harcsa Veronika és zenekara a honi jazz paletta egyik legüdébb színfoltja. A VOLT harmadik napján, 17:30-kor találkozhatsz velük az MR2-Mol színpadon, amennyiben egy kis igényes kikapcsolódásra vágysz a fesztivál forgatagában. Ha más programod nincs erre a napra, akkor kövesd Veronika tanácsait!

Tankcsapda (Soproni nagyszínpad, 23:00), a régi szép gimnáziumi évekre való tekintettel. Szerintem mindenki, aki játszott gimis rockzenekarban, az dolgozott fel anno Tankcsapdát. Én is, a Jönnek a férgeket, és ez egy szép, maradandó emlék.
A Révész Sándor unplugged koncertet is megnézném (Samsung mobile arena, 18:30), mert ez valószínűleg tényleg exkluzív lesz.
A Kiscsillag alap (MR2-Mol színpad, 20:30), és nem is kérnék mást, mint hogy „vigyetek el engem is lassúzni srácok, légy szíves!". Aki nem tudja, mire utaltam az előző mondattal, az gyorsan hallgassa újra az új lemezüket még a koncert előtt, különben nem fogja tudni a tömeggel együtt énekelni a sorokat.
 Ajánlom még a Zubolyt is (Cool terasz, 18:00), és nem csak azért, mert a Busák és a Harcsák összetartanak, vagy mert a bőgősük falzetten énekli a Wicked Game-et, hanem mert azon kevés magyar zenekarok egyike, akiknek a hangzása összetéveszthetetlen másokéval.
 DJ Party Ben (T-Mobile café-VOLT rádió, 00:00) pedig a koncertek után remek lesz, mert a mash-up menő és táncolható. Hajrá!

(sziget.hu/volt)

Címkék: volt

A bejegyzés trackback címe:

https://fesztparty.blog.hu/api/trackback/id/tr11223948

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Harcsa Veronika 2011.06.30. 11:18:52

Adunk a kocsmáknak egy pofont! 10 állandó kérdés, 10 válasz. Ismert arcok nyilatkoznak. Név: Harcsa Veronika Születésnap: 1982. október 8. Foglalkozás: ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása