júl.
06.

A Volt után Zánkán a Tankcsapda!

Hazánk egyik legismertebb rock zenekara a Tankcsapda tovább menetel. A fesztiválok nagy kedvencének következő állomása a zánkai Balaton Music Wave Fesztivál lesz. Különleges esemény ez, hiszen a fiúkat a nyár folyamán csak itt láthatjátok fellépni a Balaton partján. Július 9-én 22 órától a Tankcsapdáé a nagyszínpad, zúzás lefelé!

Július 9-én útjára indul a Balaton Music Wave Fesztivál, amin több, mint hetven zenekar fog fellépni, köztük hazánk kedvence a Tankcsapda is. – Különleges alkalom lesz ez a számunkra is, hiszen csak ennek a fesztiválnak a keretein belül lépünk majd fel a Balaton partján – mesélte Lukács László, az együttes frontembere. Minden adott ahhoz, hogy a banda mint mindig, most is különleges előadással kápráztassa el a közönséget. A csütörtöki nyitónapon mindenki átélheti az igazi „Tankcsapda-érzést”, hiszen 22 órától övék a nagyszínpad. Ahogyan az együttes énekese fogalmazott a Tankcsapda egyszerűen a Tankcsapda, amit nem lehet egy szóval leírni, jellemezni, túl összetett ehhez. Mi pedig nem vitatkozunk, sőt. A zenekar színpadra lépésekor mintha minden megszűnne körülöttünk, átszellemül a közönség és valami olyan pluszt kapunk, mint még eddig soha. Tényleg nincsenek rá szavak, egyszerűen magával ragad mindenkit. Nincs más feladatunk, mint átadni magunkat a zene élményének, így mi is részesei lehetünk annak az eufórikus érzésnek, amit a Tankcsapda neve fényjelez. Július 9-10-11-én irány Zánka, a Balaton Music Wave Fesztivál! 

Hihetetlen akció a Borssal! – Fél áron a háromnapos bérlet

Aki július 9-én aznapi Borssal sétál be a Balaton Music Wave Fesztiválra, az 10 500 forint helyett csak 5250 forintot fizet a háromnapos bérletért. A fesztivál teljes ideje alatt, július 9-10-11-én pedig hazánk egyik legismertebb bulvárlapja 1000 forintot ér. Mindennap elővételi árért, 3900 frontért vehetsz napi belépőt! Irány Zánka!

Címkék: wave

A bejegyzés trackback címe:

https://fesztparty.blog.hu/api/trackback/id/tr871230352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása