júl.
07.

Kitchen Budapest

A Kitchen Budapest partystreamjével való megállapodásunknak köszönhetően mától az ő fesztivál csiripjeiket is követhetitek itt az oldalon, így reményeink szerint még színesebb és átfogóbb képet tudunk Nektek nyújtani az aktuális fesztiválokról.

De kik is ők?

Négy fiatal aki szereti a fesztiválokat, az érdekes embereket, az izgalmas helyszineket, a kortárs kultúrát, az adrenalint, a jó bulikat és persze és a sört!

Zsófi, a csapat egyetlen, de annál belevalóbb hölgy tagja. Szereti a martini-spriteot, a ragga junglet, breakbeatet, a triphopot és a sört kólával. Megfogadta, hogy annyi sikertelen próbálkozás után mostmár biztosan nem kési le a Beat Dis koncertet. Alig várja hogy essen az eső és a gumicsizmáját mutogathassa.

Frodó a csapat lakodalmas-indie-tronik-elektro szakértője. Have you met Ted-ben verhetetlen, civilként stréber és hátvédként lábakat tör hétről hétre. Fesztiválokon pedig előveszi a másik énjét és hajlamos szabadon értelmezni felhőtlen szórakozás fogalmát.Ha kedveskedni akarsz neki, lepd meg egy Nox, Crystal, esetleg egy Osszián cd-vel.

Dávid szerint a fesztivál azért jó, mert ilyenkor sokezer ember pár napig egyszerre megfeledkezik valamiről. A stresszről, a munkáról, ki-ki a három méternél messzebb tartózkodó párjáról, a dátumról, vagy a sátorhelyéről. Zeneileg mindenevő (már ami ehető), de buliban inkább pörgős legyen. Ja, és újévkor megfogadta, hogy idén bungee-t ugrik.

Milán legszívesebben szörfözne vagy síelne állandóan. Sajnos mivel a hüttékben és a vízparton is ritkán jár Limp Bizkit, Röyksopp és Moby, így kénytelen fesztiválokra is eljárni néha kikapcsolni. Megfogadta, hogy idén több koncertre emlékszik és kipróbálja a sarki fény nevű italt is. Reméljük legalább az egyik sikerülni fog.

A Kitchen Budapest itt érhető el.

Kövesd a party streamet twitteren

Bővebb infó a party streamről a facebookon

Címkék: kitchenbudapest

A bejegyzés trackback címe:

https://fesztparty.blog.hu/api/trackback/id/tr811232698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása