jún.
18.

Legyél Te a tudósítónk!

A Fesztiválozz 2009 blog (http://www.fesztparty.blog.hu) online tudósítókat keress az alábbi feltételekkel:

Küldj egy emailt nekünk, hogy melyik fesztiválra mész. Írd le, hogy mihez értesz jobban: cikkeket írni, vagy fotózni.

Kapsz tőlünk egy válasz eMail-t, melyben találsz egy linket – és fontos tudnivalókat - mellyel létrehozhatod szerkesztői - passodat. Ezekkel az adatokkal tudsz majd belépni. Keress egy netezésre alkalmas helyett, lépj be és már blogolhatsz is:) (A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a beérkezett igényeket szortírozza túljelentkezés esetén, valamint fenntartja a jogot a soron kívüli szerkesztői meghíváshoz is.)

Szintén a tudósítást segíti a jelenleg béta verzióban elérhető Poszt.In szolgáltatásunk, mellyel még egyszerűbben oszthatod meg írásodat. (Fotóknál nem működik)

Terveink szerint hamarosan összekapcsoljuk blogunkat a twitterrel (twitter.com/fesztblog), így az ott megírt 140 karakteres bejelentkezések a blogon is megjelennek majd. Ha az aktuális fesztiválon nem áll rendelkezésre közvetlen internet, de van Mobilneted, a blogon található helptext segítségedre lesz.

Pár követelmény:

Az írások legalább 1 flekk hosszúak legyenek, tagoltan. (Flekk = egy oldalnyi terjedelem, huszonhatszor hatvan leütés, kb.1800 karakter) Ez nem túl sok, de nem is kevés. Nem baj, ha egy bejelentkezésed nem éri el ezt a határt, de arra figyelj, hogy egynapi tudósításod igen.

A fotók legalább 5 megapixelesek legyenek, JPEG formátumban. Azt nem várjuk el, hogy photoshopban tömörítsd, nyilván erre nem is lesz lehetőséged. Komponáláskor figyelj rá, hogy az emberek fejéből ne nőjenek ki tárgyak, fák, stb, és ne legyen túl sok zavaró tényező se. Próbálj a mondanivalóra összpontosítani.

Fotóidat kétféleképpen oszthatod meg a többiekkel: lépj be szerkesztői pass-oddal, és szúrd be egy új hozzászólásba. Küldd el eMail címünkre, és mi leközöljük. Minden arra alkalmas fotót megjelentetünk fotóblogunkon is: indafoto.hu/besztfesztivalfoto

Ennyi:)

Jelentekezem Fesztiválozz 2009 tudósítónak, és szerkesztői-pass-t igénylek itt.

A posztokat az adott fesztivál után elküldjük a szervezőknek is.

Kiírás letöltése .pdf-ben itt.

 

 

 

Nincs a fesztiválon közvetlen internet elérés? Ha van mobilneted, itt egy megoldás a beállításhoz, hogy elkerüld a blog.hu-s problémákat:

1. Start Menu > Beállítások > Vezérlő pult > Rendszer > Hardware > Eszközkezelő > Modemek > jobb klikk: HUAWEI Mobile Connect 3G Modem (vagy, ahogy megjelenik) > Tulajdonságok > Advanced (asszem Speciális magyarul): Itt az "extra inicializációs parancs" (valami ilyesmi magyarul) megváltoztatása erre: AT+CGDCONT=1,"IP","kiszolgálód";

2. Start menü > Beállítások > jobb klikk: Hálózati kapcsolatok > Megnyitás > a felugró ablakban: Új kapcsolat létrehozása: betárcsázós kapcsolat létrehozása, ahol két dolgot kell beállítani:
- A HUAWEI modemet használja
- *99#-t tárcsázzon

 

Címkék: kapcsolat

A bejegyzés trackback címe:

https://fesztparty.blog.hu/api/trackback/id/tr551194105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása